fbpx

Ваш код клієнта: 585814

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

УПАКОВКА І ТРАНСПОРТУВАННЯ профнастилу

Полімерне покриття легко пошкодити при перевезенні, і щоб цього не сталося, необхідно дотримуватися правил упаковки профнастилу.

Правильна упаковка не дозволить листам зміщуватися і захистить від механічних пошкоджень. Сама процедура включає: загортання в поліетиленову плівку; упаковка в пачки (кожна не більше 10 тонн); укладка пакетів, бажано в один ярус.
Якщо маса 1 метра погонного верхніх пакетів в сумі не більше трьох тонн, але можна здійснювати перевезення і в два, і в більш ярусів. Для перевезення великих кількостей упаковують в пачки за розміром листів.
Якщо потрібно перемістити на великі відстані пакетами в кілька ярусів, то упаковують на дерев'яні піддони з кришкою - в них можна і зберігати. Звичайно, попередньо обмотують листи плівкою.
Навантаження пачок виконується одним навантажувачем. Спеціальні пристосування з м'якими тросами дозволяють зробити це ефективно, а для пачок завдовжки шести метрів використовуються траверси, які дозволяють рівномірно розподілити вагу, уникнувши заломів.
Зберегти геометрію профільованих листів дозволяє правильне транспортування профнастилу, і тут все починається з укладання. Спочатку відбувається установка пачок на дерев'яний піддон або зміцнення брусками з дерева, а потім для перевезення їх стягують пакувальної стрічкою.
Довжина кузова повинна досягати як мінімум довжину пачки виробів. 80 км/год - оптимальна швидкість транспортного засобу, в якому здійснюється перевезення профнастилу.
Звертайтеся до дилерської мережі Сталекс по тел. (096) 574-88-88, (093) 574-88-88, (066) 574-88-88.
Зробимо, спакуємо і доставимо!

упаковка и транспортировка профнастила